- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Nak Cantik,Nak Sihat di Your Halal & Healthy Hub : Amy Shahira Shop | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Friday, October 16, 2015

Nak Cantik,Nak Sihat di Your Halal & Healthy Hub : Amy Shahira Shop

THE TYPEWRITER : idati on Friday, October 16, 2015
hah, bila baca tu berkobar-kobar perasaan kan, tapi rasa eh, iye-iye je dia ni. ayat ada bau-bau MLM tapi jangan risau sebab tak ada. serious, tak ada langsung. walaupun bau-bau bacang mahupun bau-bau kucing basah sekalipun. sebelum aku bawak korang dengan lebih lanjut bercerita tentang nak cantik dan sihat ni, aku nak membawa korang berdrama sikit.
omnomnom! makan popcorn

"actually I tak kisah orang lain cerah-cerah ni.kulit flawless bagai..I can accept u as who u are ....I promise," kata boypren.

"really?" gepren yang berkulit kusam tidak berseri itu bertanya kebenaran pada 'bakal masa depannya'.
gambar google saja..tidak berniat memalukan sesiapa T.T

"really...," dengan senyuman paling lebar pernah dimiliki oleh orang bermulut lebar


"awwww.....so sweet,"..

ini semua bohong,

cukup 2 bulan boyapren cari lain. dengan gepren baru berkulit mulus, cerah dan gebu gebas.ni memang tipikal cerita yang end up nya gepren tu nak beli produk-produk kecantikan online. lepas tu kena tipu pulak dengan seller online.duit habis, barang tak dapat, bf pun lariii..sudah jatuh ditimpa tangga lah pulak kan?
awek cantik cenggini bila makan K Colly..beli dekat sini..*contohnya lahh kan..**hahahaha

Kalau taknak terjadi perkara-perkara di atas, meh sini aku nak rekemen kan satu blogshop yang jual barang-barang kecantikan dan kesihatan iaitu Amy Shahira Shop ! Wajib rasa yakin dan selamat okey? *sambil nyanyi lagu Natasha Bedingfield - Unwriten* seperti seorang juara!


workstation Amy Shahira Shop !woo...banyak produk dia..this is only a part okey?

Sesuai dengan tagline mereka, "Halal & Healthy Hub", anda wajib yakin! Kalau produk halal, cara jual pon halal okey :D

Yang bestnya tentang blog ni adalah,

  • mereka ADA pendaftaran SSM *kalau korang perasan banyak instashop dan blogshop yang tidak berdaftar dengan SSM. ini bahaya actually..*
  • Produk dijamin ORIGINAL 
  • Terdapat servis postage dan Cash On Delivery! *kalau korang meragui postage, boleh request COD! *
  • Produk dengan harga yang murah! 
  • Layanan yang SUPER MESRA dari pemilik blogshop!
  • Jaminan barang sampai ke tangan anda! *sampai2 terus pakai...gitteww...*
  • Paling paling BEST, jaminan wang dikembalikan okey?
Kalau nak dapatkan produk-produk kecantikan dan kesihatan terbaru yang semestinya berkesan, boleh dapatkan di sini. 

InshaAllah anda tak mengalami nasib 'Sudah Jatuh Ditimpa Tangga' bak gepren berkulit kusam di atas.*walaupun cerita hanya rekaan*...sebab apa.. Sebab mereka ada letakkan juga review dari pembeli-pembeli mereka.

Dan....yang paling best, banyak lagi produk-produk lain yang bakal menyusul setiap bulan.. Maksudnya setiap bulan mereka nak tambah produk baruuu!!! Sekarang pun dah banyak tauu..Horeyy! Bawah ni adalah produk-produk yang telah berada dalam list mereka!

 PRODUK SUPPLEMENT (KAPSUL/TABLET)
  •     Kcolly Focus Whitening Booster
  •     M Prolabs Alpha Capsule for Men
  •     Vitamin C Rosehip Nina skincare
  •     White And Up


PRODUK SUPPLEMENT (SERBUK/MINUM)
  •     B-Vite by Legacy Secret
  •     Lotus Whitening Coffee Radea
  •     Nano Centa
  •     Sweet Can D Cup

PRODUK KOSMETIK/MAKEUP/SOLEKAN
  •     Macaron Lipbalm
  •     Mensive Hair Care

PRODUK SKINCARE (SET LENGKAP)
  •     Ameyrah Beauty
  •     Nina Skincare: Set Ibu Putih Oxygen(IPOW)
  •     Rangkaian Produk Qu Puteh
  •     Tsya Beauty Skincare

PRODUK SKINCARE (SINGLE)
  •     Ailin Prowhite
  •     Hera E Serum Collagen
  •     Krim Jerawat Datang Bulan
  •     Mz Secret Botox Cream
  •     Satinz Skinz Botanical

PRODUK KURUS/SLIMMIMG/DETOX
  •     Cleantox GC
  •     Juzfit Slimming Drink
  •     Lavamud
  •     Mavellous X-Lite
  •     Pure Slim 7D
  •     Slim Fast Diet My Beauty Herbs
  •     Slim Rich Botanical
  •     Vene Slimming Lotion

PRODUK INTIM WANITA
  •     Jamu Erat Kasih Bella Formula
  •     Lady V
  •     Woman Lobata

PRODUK SABUN & MASK
  •     G-Double Soap
  •     Heroes Man Wash

PRODUK KESIHATAN
  •     EPM Capsule
  •     Jus Lega Produk Membersihkan Kolestrol
  •     Vitamin Provit Jati Herbs
PENGHANTARAN

Untuk proses penghantaran ke customer pula, Amy Shahira Shop menggunakan courier Pos Laju. haa, ternanti-nanti lah korang abang posmen di pintu rumah nanti..hihihi..Oh, penghantaran adalah ke seluruh Malaysia.

  Isnin - Jumaat : Tgh Malam
Membalas email, membungkus parcel dan mengepos barang yang telah membuat pembayaran.

Sabtu & Ahad : Cuti
Pejabat pos tutup. Penghantaran akan dibuat pada hari Isnin berikutnya.

Masa penghantaran:
Sehari selepas anda membuat pembayaran.

Kalau rasa-rasa tak tauu sangat nak pakai produk apa yang sesuai dengan diri korang, boleh dapatkan sedikit pencerahan dari pemilik blog di no Najihah: 013-3689046.

Untuk pandangan mata yang akan terus ke hati korang, boleh lawati FB dan blog ...jangan lupa share review anda bersama produk mereka..untung-untung boleh jadi duta blogshop kan.heee..

FB Amy Shahira Shop
E-mail: hcubeshop@gmail.com
 
Sekian, terima kasih. bertemu kita dalam entri seterusnya.

4 C.O.M.M.E.N.T.S:

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

wow

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Boleh dapatkan produk ni juga bagi mereka-mereka yang nak lebih cantik dan gebus lagi.

Jobdirumah Buat Duit said... [Reply]

Bagus produk ni. Jom kita pakat beli.

OhPanduan said... [Reply]

Macam-macam ada. boleh dapatkan satu jika menarik macam ni.