- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Wedding Mayamin & Shafiq | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Saturday, October 3, 2015

Wedding Mayamin & Shafiq

THE TYPEWRITER : idati on Saturday, October 03, 2015
hai,

kali ni giliran kawan bainun aku yang bernama mayamin pulak yang kawen. wow, macam tak caya kan..mayamin dah kawen! hehehehe..


mayamin, KB paling cool..cubaan jadi garang tau dulu masa zaman-zaman aspuri.

apa2 pun, congratulations Mayamin & shafiq. terima kasih family mayamin yang menyambut baik kehadiran kami. actually family dia memang peramah..hehehe..

setiap kali membe kawen, masa tu lah reunion. havoc gila..hahahaha...semua benda nak sembang tak berhenti2.nice. yang datang bawak anak pun dah ada..oh aku umur berapa sekarang..hahahaha...

majlis min dibuat kat Royal Ipoh Golf Club. jemputan nya ramai, sebab min kenduri kahwin sekali dengan abang dia. hihihi..kalau aku kawen nanti, buat kat Royell Gopeng Pak Malek Club..hahaha okey gurau. dewan gopeng sudah. :)








dengan kawan2 1 batch bainun..wee..eh aku tutup mata





 
ni adalah rakan2 1 batch bainunians jugak. love u bainuniansss.....




 

 
hey, that's me at red carpet..hiuhiuhiu
my friends :)


1 kelas sejak form 1..ada smpai form 4..ada sampai form 5 pon samaaa..hahahahaha


dua orang ngada2...berhenti traffic light pon nak gamba..hahaahah



kete ikin rosak sebab bateri kong.heheheheeh
oppo ajeera..my my gosh...this is not my face...enhanced dia terlalu...lain..cantik.tapi..cantik sangat.hahaha

lepak dlu before balik



kalau bukan oppo, ini adalah asus aku...hahaha..tambah filter black & white T.T kikiki

ni dah macam koleksi gamba lebih dari citer pasal orang kahwin.

*lagi 4 bulan. >.<

7 C.O.M.M.E.N.T.S:

nurshaf said... [Reply]

bestnye kalau semua available cenggini,
penggantin lagi suke

ohpanduan panduan said... [Reply]

Meriah betul majlisnya. Buat dua beradik sekali memang seronok. Mesti ramai yang datang.

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Kalau majlis kawin memang best. Boleh tengok perkembangan diri dan kawan-kawan. Ada yang dah ada anak, ada juga yang masih sola mencari. Semoga pasangan kekel bahagia selamanya.

Jobdirumah Buat Duit said... [Reply]

Ramai betul geng bainun. Nanti tunggu cerita pada 120 hari(4bulan) akan datang pula. >.<

idati said... [Reply]

@nurshaf

tu lah..kalo tarikh ramai yg available, tu yg best gila.boleh jumpa ramai orang :)

idati said... [Reply]

@Jobdirumah Buat Duit

kalo orang available, boleh la dtg reramai..hehehe

♥ChentaHatiBeta♥ said... [Reply]

Wei...mayamin dah kwen...korang smua makin cantik2 wei...
huhu...xdpt jemputan...so,xleh dtg...anywy, happy tgok korang smua...
Ainnur dh pregnant k? nmpk cm pregnant j...