- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Salam 23 ramadhan | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, June 28, 2016

Salam 23 ramadhan

THE TYPEWRITER : idati on Tuesday, June 28, 2016
Salam guys. dah 23 ramadhan baru aku sempat lagi sekali nak update entri. lately tak berapa sihat nak buat apa-apa. just ikut flow je.

tahun ni merupakan tahun first aku berpuasa sebagai isteri orang. well selama ni bangun sahur kalau kat umah, mak masak. kita tolong hidang-hidang je. kalau kat hostel, lagi mudah, alarm 4.30 just bangun panaskan heater. pukul 5 baru bangun bancuh milo and makan makanan apa yang ada.

sekarang?
sekarang lain. alarm 4.30 dah bangun. tapi masak la something simple. cumanya aku tak larat buat banyak benda bulan puasa ni. shopping raya pun tak de mood.

the rest is aku homesick merindukan Gopeng. hmmmm.....

That's all.Jumpa raya nanti lah ye.

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Pengalaman puasa pertama kali bila bergelar isteri. Tahniah yea HK.

Jobdirumah Buat Duit said... [Reply]

Semoga dimudahkan urusan HK dan keluarga berpuasa dan berhari raya.