- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Kisah contact lens : I'm using auralens :) | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Wednesday, December 28, 2016

Kisah contact lens : I'm using auralens :)

THE TYPEWRITER : idati on Wednesday, December 28, 2016

My fav lens dah sampai horeyyy... Aku bukan pemakai tegar contact lens.cumalah pakai lens untuk event2 yg kena makeup (ewah) je..
contohnya hari raya,kenduri kawen,dan majlis kawen aku sendiri!..

Peringatan kepada yg teringin,yang memang pakai lens,bila nak beli tu cek betul2..jangan sembarangan beli e.g pasar malam, pasar lambak etc semua tu...

Macam aku nak beli lens yg brand lain dari biasa pakai,harus lah aku refer pada kawan2 optometrist aku,sama ada lens brand ni selamat atau tak.Yg selalu jadi mangsa adalah as (asnida rahim) student opto ukm,yang mana sekarang opto kat Menara Optometry melaka plak.... hahahahha...solution dan eyedrop pun aku pilih yg disyorkan.

Dulu2 yelahh aku macam ehhh,asal murah takpe solution tuuu..lens mahal kan..tapi tak pun.salah tuu..
Tapi paling bagus sekali kalau nak pakai lens,pergi lah optometri untuk fitting lens.mean dia cek power,kualiti air mata,etc baru dia suggest lens terbaik untuk mata ko (long term). Contoh pergilah Menara Optometry. Gittew. Eh promote plak.

#auralens

4 C.O.M.M.E.N.T.S:

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Dapat nasihat dari optometrist baru bagus. Rujuk kepada yang pakar.

Jobdirumah Buat Duit said... [Reply]

Tak pernah lagi guna benda ni.

OhPanduan said... [Reply]

Ada baiknya bila nak guna minta nasihat dari mereka yang tahu.
Takut bahaya tak sesuai dengan mata kita.
Dapat nasihat dari optometrist terbaik.

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Promosi bagus ni. Carilah yang pakar ;-)