- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf November 2016 | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Wednesday, November 30, 2016

Kelas Makeup & Skincare Murah 2016

THE TYPEWRITER : idati on Wednesday, November 30, 2016 0 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post

Hi guys.

Sementara tunggu turn check up di klinik (gittew), aku nak share yang kami ada buat kelas makeup & skincare di Damansara Perdana.

Kami jemput Shafiqah Shafie dari PinkBoxCereal..yang famous tu. Kalau u guys rasa2 tak kenal,boleh check IG & FB dia - pinkboxcereal.

Hanya RM150! Kami buat semalam.
Come on la guys! Belajar makeup & skincare ni bagus! Entah2 nak tunang or kawen nanti boleh makeup sendiri apa.

Berminat boleh whatsapp 'Saya Nak Join Kelas Makeup' ke 0175527072.

Tuesday, November 29, 2016

Raya 2016

THE TYPEWRITER : idati on Tuesday, November 29, 2016 1 C.O.M.M.E.N.T.S Links to this post

Wow..baru aku sedar yang sebenarnya aku tak post seketul pun entri pasal raya. Raya bulan 7 kot.

Sorry masa tu badan tak sedap. Pagi petang siang malam muntah.

Sekarang ni tinggal malam2 je muntah.

I'll share good news with u guys soon.
How soon is soon...
Entah.
.
By the way,inilah tahun pertama aku beraya sebagai isteri.dan tahun pertama juga dalam hidup aku tidak berada di Gopeng,Perak pada raya pertama.
Serious.

Nasib tak nangis.haha.