Do you like my blog?

Wednesday, August 9, 2017

Ogos 2017

THE TYPEWRITER : idati on Wednesday, August 09, 2017
Hei macam dah lama gila tak update sebab aku kejap-kejap hilang.apa pun, trust me, dalam draft aku ada banyak post yang half way tulis. lepas tu takde idea nak sambung.cerpen pun sama (dapat pulak aku jenis bukan draf cerita )

haha.

by the way aku just nak share sekarang aku kerja company training provider. (iklan kejap).
Company Excel Minds Consultancy :)

by the way Salam Kemerdekaan ke 60! dah jadi atuk nenek dah Malaysia ni guys!

*tolong belanja aku kek secret recipe rm6.00 pada 31 Ogos 2017 ni !
omnomnomnom

**plus bagi aku idea nak bagi abah aku hadiah apa untuk birthday dia this year.


0 C.O.M.M.E.N.T.S: